WASD Logo
  • Domů
  • Tým
  • Hledat
  • Registrace
  • Přihlásit se
  • Domů
  • Tým
  • Hledat
WASD Fórum WASD Gaming Counter-Strike: Global Offensive Žádost o unban [Vyřešeno] Žádost o unban

[Vyřešeno] Žádost o unban
Jan Burďák

Uživatel
Témat: 1
Registrován od: Wed Sep 2020
01-01-2021, 07:30 PM
Dobrý den admini, můžu se prosím zeptat proč jsem dostal ban na váš awp server ? a vůbec dostal jsem ban za wallhack ketrý ani nemam v PC, začal stím Murena za mam WH a proč bych si vůbec kupoval PVIP na váš awp server teda neutratil jsem zbytečně 220 kč za PVIP !!

Děkuji s pozdravem stompy

Moje steam ID: 
https://steamcommunity.com/profiles/76561199077703205/

Popis situace:
Dobrý den admini, můžu se prosím zeptat proč jsem dostal ban na váš awp server ? a vůbec dostal jsem ban za wallhack ketrý ani nemam v PC, začal stím Murena za mam WH a proč bych si vůbec kupoval PVIP na váš awp server teda neutratil jsem zbytečně 220 kč za PVIP !!

Děkuji s pozdravem stompy
MrCados

Admin
CS:GO Admin
Registrován od: Sat Aug 2020
01-01-2021, 08:28 PM
Zdravím Stompy, tady jsou časy a názor-
3:05 - jeden veliký joke
3:56 - Nevím proč jsi se 2x kouknmul do leva a poté 2x kouknul doprostřed... 1. kill čistý, 2. taky, ale poté přestaneš peekovat spot na který ses furt koukal a přejdeš na peekování midu.
4:51 - Přišlo mi divný že se kouneš mezi ty boxy a hned co lidi vychýzí do prava, ty vyjdeš za nimi, ten kill na pravé straně jsem sice nechápal ale řekněme že je to chyba dema... protože takový reaction time bych si přál mít.
5:24 - Střelba na Marka a poté střelba co zabila Nightmara nejsou pomalu možné, Marek ani Nightmare nebyli viděni a střílel si na ně, pokud se tady udělá argument že je to prefirovaný spot, tak tím pádem proč střílet na dvě odlišná místa (jednou k pravé straně boxu, podruhé uprostřed rampy)
7:26 na začátku kola prefiruješ do stěny na enemáka, na konci kola po divném, ale možném noscopu se diváš na Nightmarovo pozici (berme v potaz že jsi minulé kola většinou na tomto spotu vybíhal na enemy aniž bys koukal na tuto pozici)
11:12 - Na toto kolo jsi se i sám upozornil... Peekneš na střed, poté vlevo, enmák se pohne doprava, koukáš doprava a poté enemy skočí na levou stranu a zabiješ ho v rekordním čase enemy byl dle rychlosti 1/4x na 0,5sekund, což se rovnaje 125 milisekund reakce s výstřelem
11:40 Peekuješ mezi ty krabice aniž by jsi viděl enemy(teammate ti zakrýval vizi), což bych ten kill ještě chápal kdyby jses rovnou nevrhnul doprostřed a NEHLÍDAL si pravou stranu, ani jses tam nekoukal a šel jsi po enemy za krabicí
11:57 - jeden veliký joke
13:04 - Znovu se nedíváš na pravou stranu ikdyž jsi se minulá kola díval
13:37 - Toto kolo koukáš po dlouhé době na levou stranu krabic (čím to může být?), poté jdeš nahoru po rampě a střílíš na hlavu enemy (Na kterou nevidíš)

https://www.uschovna.cz/zasilka/GN36CKM8JWT53D5P-AJ7/

Nejsou to všechny časy co jsem našel a celkově jsem demo celé nevyčasoval, protože mi přijde zbytečné časovat i ten zbytek, když i z tšchto názoru se dá usoudit věc o WH.
Pokud se bude chtít vyčasovat i zbytek dema, udělám tomu tak, ale věřím, že tomu tak nebude.
Jan Burďák

Uživatel
Registrován od: Wed Sep 2020
01-01-2021, 08:32 PM
Dobre tak mi muzes prohledat PC, a dostanu unban nebo ne ?

(01-01-2021, 08:28 PM)MrCados Napsal(a): Zdravím Stompy, tady jsou časy a názor-
3:05 - jeden veliký joke
3:56 - Nevím proč jsi se 2x kouknmul do leva a poté 2x kouknul doprostřed... 1. kill čistý, 2. taky, ale poté přestaneš peekovat spot na který ses furt koukal a přejdeš na peekování midu.
4:51 - Přišlo mi divný že se kouneš mezi ty boxy a hned co lidi vychýzí do prava, ty vyjdeš za nimi, ten kill na pravé straně jsem sice nechápal ale řekněme že je to chyba dema... protože takový reaction time bych si přál mít.
5:24 - Střelba na Marka a poté střelba co zabila Nightmara nejsou pomalu možné, Marek ani Nightmare nebyli viděni a střílel si na ně, pokud se tady udělá argument že je to prefirovaný spot, tak tím pádem proč střílet na dvě odlišná místa (jednou k pravé straně boxu, podruhé uprostřed rampy)
7:26 na začátku kola prefiruješ do stěny na enemáka, na konci kola po divném, ale možném noscopu se diváš na Nightmarovo pozici (berme v potaz že jsi minulé kola většinou na tomto spotu vybíhal na enemy aniž bys koukal  na tuto pozici)
11:12 - Na toto kolo jsi se i sám upozornil... Peekneš na střed, poté vlevo, enmák se pohne doprava, koukáš doprava a poté enemy skočí na levou stranu a zabiješ ho v rekordním čase enemy byl dle rychlosti 1/4x na 0,5sekund, což se rovnaje 125 milisekund reakce s výstřelem
11:40 Peekuješ mezi ty krabice aniž by jsi viděl enemy(teammate ti zakrýval vizi), což bych ten kill ještě chápal kdyby jses rovnou nevrhnul doprostřed a NEHLÍDAL si pravou stranu, ani jses tam nekoukal a šel jsi po enemy za krabicí
11:57 - jeden veliký joke
13:04 - Znovu se nedíváš na pravou stranu ikdyž jsi se minulá kola díval
13:37 - Toto kolo koukáš po dlouhé době na levou stranu krabic (čím to může být?), poté jdeš nahoru po rampě a střílíš na hlavu enemy (Na kterou nevidíš)

Nejsou to všechny časy co jsem našel a celkově jsem demo celé nevyčasoval, protože mi přijde zbytečné časovat i ten zbytek, když i z tšchto názoru se dá usoudit věc o WH.
Pokud se bude chtít vyčasovat i zbytek dema, udělám tomu tak, ale věřím, že tomu tak nebude.
Dobre tak mi muzes prohledat PC ale ja zadne cheate nebo jake koli co tu hru podporuji nemam ale ok a to ze jsem lucky za to ja taky nemuzu a nehraju tam asi celi den o rana do vecera a koupuväl jsem si vip jen kvuli tomu abych dostal perma ban, a dostanu unban nebo ne ?
MrCados

Admin
CS:GO Admin
Registrován od: Sat Aug 2020
01-01-2021, 09:00 PM
Unban dostaneš dle toho jak se Vedoucí a i ostatní admini domluví. Lucky je v tomto hledisku celkem zdrobnělina, asi bude nejlepší si koupit ticket do sportky, jestli vážně tedy necheatuješ.
Mnoho lidí si na tebe poslední dny stěžuje o nejpíše používání externích programů, ne jenom Murena a tato mapa mě usvědčila stejného názoru.
Jestli tedy fakt necheatuješ tak se klidně i omlouvám, ale podle těchto časů co se děje na tomto demu se nedá snad říct nic jiné.
KuBaČuS

Hlavní Admin
Hlavní Admin
Registrován od: Sun Jul 2020
01-01-2021, 09:10 PM
Naprosto souhlasím s Cadosem. Z dema je jasně vidět, že máš WH, o štěstí se v tomto případě opravdu nedá bavit. 
Pokud u nás chceš i nadále hrát, tak si budeš muset koupit unban. UNBAN ZAMÍTNUT  
Nocky

Vedení WASD.cz
Majitel WASD.cz
Témat: 31
Registrován od: Thu Jul 2020
01-01-2021, 09:14 PM
Hráč si zakoupil unban
Confused
« Starší | Novější »

• Zobrazit verzi pro tisk
  • Odebírat téma
Přejít na fórum: