WASD Logo
  • Domů
  • Tým
  • Hledat
  • Registrace
  • Přihlásit se
  • Domů
  • Tým
  • Hledat
WASD Fórum WASD Gaming Counter-Strike: Global Offensive Žádost o unban [Vyřešeno] Beho / Retakes

[Vyřešeno] Beho / Retakes
Orbitt

Uživatel
Témat: 3
Registrován od: Thu Oct 2020
22-10-2020, 11:58 AM
Odkaz na ban v banlistu: http://banlist.wasd.cz/index.php?p=banli...mid&Submit
Vaše SteamID: STEAM_1:0:556904564
Popis situace: Moc neviem,pretože bol som na servery počas hodiny čo som mal na Zoome. Odvtedy som mal ban za *Cheating a Scripty*

Viem,že som sa napojil na server bol tam cheater,ktorý sa nesnažil ani skrývať svoje cheaty a mal WallHack,maybe Trigger nahlásil som ho,potom som hral ďalej a odišiel som z                                              tade,lebo ma to s ním nebavilo keď mi dával prefire a podobne.

Poprosím admina Beha o doloženie dôkazu,inak povedané demo,na ktorom viete preukázať ,že cheatujem. 
Ban je podľa mňa nezmyselný pravdepodobne admin Beho,nevie rozoznávať cheaty od normal play,alebo sluchadlá/info,kroky

Ďakujem adminom,za prečítanie a poprosím čo najskoršie vyjadrenie.
beho

Uživatel
Témat: 1
Registrován od: Sat Aug 2020
22-10-2020, 06:20 PM
Ahoj, na server som bol privolaný, pretože si sa hráčom zdal podozrivý. Sledoval som ťa niekoľko kôl a bola tam viacero momentov, ktoré sa mi nezdali. Boli tam kola kedy si hral normalne ale zase i kola kedy ťa zaujímali iba pozície kde sa niekto nachádzal.

Odkaz na demo: https://youtu.be/W3TOpMFl7XM

Tu su momenty, ktoré ma asi najviac zaujili:
3:30 kde si si preaimoval na niekolko enemy cez steny
4:10 ťa vôbec nezaujímal heaven, šiel si rovno na tree.
7:05 preaim s awp priamo na ct, ktoré prišlo od auta
8:00 tvojou istotou že posledný hráč je afk, ako si to vedel? Info si nedostal. Stále si hral že sleduješ pozicie ale hneď po poslednom kille si vybehol z krytia s nožom v ruke.

Je tam viac momentov ale toto je to čo mi najviac skočilo do oka. Počkáme na vyjadrenie vedenia.

-beho
wardog
Orbitt

Uživatel
Témat: 3
Registrován od: Thu Oct 2020
22-10-2020, 06:38 PM
Vyjadrenie : 3:30 - Basic play,keď utekám od auta,pozerám si pozičky za site-om a ak to nikto nepikne čakám,že tam nikto nebol,potom som si pozeral dvere automaticky. Squeeky bol moj síce ale mohol tam
stáť enemy vedľa dverý.
4:10 - Nevedel som o ňom,že by bol Heaven,myslel som,že flash letel z ct. Nemal som kedy o ňom vedieť,že je Heaven kukal som to a nikto tam nebol rovno som utekal na site.
7:05 - Preaim to bol,z toho dôvodu,že z prava strielali na main,logicky to budú rushovať na site.
8:00 - Po tom čo enemy nemá čas na deff budem ešte stále kukať pozičky,preto som si pre istotu flash-ol CT keby tam náhodou je nech má flash a zabijem ho,a pokiaľ si to berieš tak,že hrám
na xp,mýliš sa. Hrám to podľa seba a ako sa cítim.

Ešte niečo treba odôvodniť?
Nocky

Vedení WASD.cz
Majitel WASD.cz
Témat: 31
Registrován od: Thu Jul 2020
22-10-2020, 07:52 PM
Máš unban, můžeš jít opět hrát.
Omlouváme se za problémy.
Confused
« Starší | Novější »

• Zobrazit verzi pro tisk